Fødselsberetninger

 

 

Stine december 2012

 

Vores lille dreng kom til verden torsdag morgen. Da vandet gik, men veerne udeblev endte vi med at tage på hospitalet.

 

Her prøvede vi først at sætte veerne i gang med akupunktur, men det startede kun meget lidt og gik i stå igen. Jeg fik derfor vedrop, men ved meget lav dose.

 

Jeg var så heldig at min konsultationsjordmoder mødte på arbejde netop som jeg kom ind på fødestuen, så hun kendte allerede mine tanker omkring fødslen. Det var fantastisk. Senere fik jeg en epidural da jeg ikke udvidede mig. Så gik det tilgengæld hurtigt. Jeg udvidede mig fra 1-10 cm på tre timer og pressefasen nåede kun at vare lige under en halv time.

 

Jeg fødte min søn på Rigshospitalets absolut sejeste fødestol i lilla med glimmer (vi var på prinsestuen :)) som de satte op på sengen, så pressede jeg tre gange og så kom han til verden.

Tak for din støtte og dine ord - mange af dem genlød i mit hoved i løbet af fødslen. Jeg troede at min drømmefødsel ville være en hjemmefødsel, men det endte med at dette blev min drømmefødsel.

 

Jeg kunne ikke have forestillet mig noget smukkere, på trods af vedrop og epidural, som jeg egentlig i udgangspunktet gerne ville have undgået. Det var præcis som du sagde til mig, at selvom fødslen forløber helt anerledes end man håbede kan det sagtens blive en drømmefødsel.

Mange hilsner fra Felipe, Stine og Lucas

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Fødselsforberedelse     

    

 

Yoga for gravide         

 

 

 Forberedt Far               

  

 

Efterfødselsyoga         

 

 

  Yoga og meditation     

        

 

  Fødselsforberedelse, Yoga for gravide, fødselsforberedelse for par,

efterfødselsyoga, Yin yang yoga, Meditationskursus, Mette Myrna