Fødselsberetninger

 

 

Maria Oktober 2011

Hej Mette

Først vil jeg sige tak for masser af gode råd til graviditets yoga og et fantastisk kursus i fødselsforberedelse, ved at min mand sætter stor pris på at det hele blev gennemgået fra ende til anden og så alle ku forstå det.

Du fik ret da du til sidste yoga time den 4 sagde at der går max 14 dage. Mit vand gik som på film den 13 kl 23.30. Jeg ringer til fødegangen for at vide hvordan jeg skal forholde mig. De spør til veer og der er ikke sket noget endnu. Rådet er hyg dig, spis noget og tá et varmt bad. Ring når der begynder at ske noget ellers ses vi i morgen hvor du bliver sat igang.
Jeg ringer til min mand som kommer hjem med det samme. Vi har jo lige pludselig lidt travlt var først sat til den 24. Jeg får lidt at spise og vi deler en øl. Tar et dejligt langt bad og går i seng.
10 min efter starter det. Lange intense veer men også med en pause på ca 6 min. Så vi holder ud. Ud på natten ca kl 6 begynder det at være rigtig slemt og jeg kan ikke holdeud at være andre steder end under bruseren eller på toilettet. De siger at vi skal holde ud lidt endnu da pauserne stadig er på 6 min. Men veerne er nu på over 1 min.
Kl 8 tar vi en taxa hvor chufføren blir helt hvid da han ser mig. Køre for fuld musik mod Hvidovre og bærer mig nærmest ud igen.
Da de tjekker mig ved ankomst er jeg 6 cm åben og bliver kørt direkte på fødegangen. Jeg får lattergas og er lykkelig for det det var en virkelig fed måde at trække vejret igennem veen på. Kl 11 starter presseveerne. Der får jeg ilt igen rigtig fed oplevelse. Kl 11.49 kommer verdens smukkeste lille mand til verden. Mig der var bange for han var grim!? Den vildeste oplevelse ever. 3270 g 51 cm. Og kun en lille flænge på 1 cm tak for gispe øvelserne!!!

Glæder mig til efter fødsels hold
Og 1000 tak for at det du har givet mig med!

Kærlig hilsen
Maria

 

 

Tilbage til forsiden

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Fødselsforberedelse     

    

 

Yoga for gravide         

 

 

 Forberedt Far               

  

 

Efterfødselsyoga         

 

 

  Yoga og meditation     

        

 

  Fødselsforberedelse, Yoga for gravide, fødselsforberedelse for par,

efterfødselsyoga, Yin yang yoga, Meditationskursus, Mette Myrna