Fødselsberetninger

 

 

 

 

 

Carina August 2011


Kære Mette

Så kom vores lille pige endelig ud til os. Jeg har deltaget i dit fødselsforberedelseskursus, plus at min kæreste og jeg har været til en workshop dag. Begge dele for at føle os så godt forberedte som overhovedet muligt på at modtage vores første barn.
Jeg havde gjort mig utrolig mange tanker og bekymringer, men følte mig efter timerne sammen med dig så godt forberedt at jeg slet ikke var nervøs over for det at føde. Det at min kæreste havde været med og nu vidste alt hvad jeg vidste gjorde mig også helt rolig og jeg følte mig helt tryg ved at vide at jeg, som det kontrolmenneske jeg normalt er, ikke ville kunne styrer lige præcis dette! Men alle de forberedelser, véstillingsøvelser, massageøvelser osv. osv. fik vi slet ikke gjort brug af, vores lille pige valgte at komme springene ud på kun 3 timer fra den første vé; kl. 2 om natten startede véerne med ca. 7 min. mellemrum, kl. 3 gik vandet, og så var der pludselig kun 4 min. imellem, og et kvarters tid senere var der kun 2 min. imellem, og så var det af sted i en taxa til hospitalet hvor jeg røg direkte på fødestuen, og 42 min senere var hun i mine arme. Så det eneste jeg fik brug for var de meeeget dybe vejrtrækninger. Hvilket jeg var rigtig glad for, for havde besluttet at jeg ikke ville have nogen form for smertelindring, så det passede ganske udemærket.
Men det at have følt os forberedte, så godt vi nu kunne, på hvad der kom, gjorde at vi op til fødslen var helt rolige, og det er vi simpelthen så glade for. Vi har kunne slappe af og bare glæde os til at møde det lille nye menneske!!

Tusind tak for nogle rigtig gode forløb...

Kærlige hilsner
Jonas, Carina og lille Andrea

 

 

 

Tilbage til forsiden

 

 

 

 

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Fødselsforberedelse     

    

 

Yoga for gravide         

 

 

 Forberedt Far               

  

 

Efterfødselsyoga         

 

 

  Yoga og meditation     

        

 

  Fødselsforberedelse, Yoga for gravide, fødselsforberedelse for par,

efterfødselsyoga, Yin yang yoga, Meditationskursus, Mette Myrna