Fødselsberetninger

 

 

Anne Sofie December 2011

Så blev det endelig min tur til at gå i fødsel.

Jeg var begyndt at blive temmelig utålmodig da datoen nærmede sig 42 uger. Mine private jordemødre må nemlig ikke varetage en hjemmefødsel efter 42. uge. Jeg havde besøgt en anden privat jordemoder Trine Løvenrose i den sidste uge op til datoen for alternativ igangsættelse, og jeg fik da også veer, men de gik alle i sig selv igen, og det virkede som om at vores lille pige bare ville blive inde i maven.

Men så i allersidste time, 12 timer før midnat! gik det heldigvis igang måske fordi jeg blev så modløs og tænkte “så kan det også være lige meget” Vi var hjemme, min mand fyldte karret, jordmoder Dorte kom, veerne var heftige, og når jeg en gang imellem åbnede øjnene i en vepause, var der helt stille, stearinlys og ild i brændeovnen, min kæreste smilede og så smuk ud, og stemningen var nærmest kirkelig tavs og koncentreret.

Det tog ca 11 timer, og jeg pressede i 15 minutter. Hun kom ud kl 23.11 den 23.11.11. Jeg var den eneste der rørte ved hende på vej ud under vandet, og blev noget overrasket over at mærke hår på hovedet af hende. Hun ploppede ud i vandet og min mand tog imod hende da hun svævede op til overfladen.

Det blev til en drømmefødsel! På trods af, at jeg igen denne gang forsikrede mig selv om, at jeg ikke gør det igen! men det er jo hurtig glemt og man ved jo aldrig...

Navlestreng og moderkage faldt af på 3. dagen, meget hurtigere end forventet.

Nu ligger hun og sover, smuk og elskelig, garanteret lige som jeres.

Kh Anne Sofie

 

Tilbage til forsiden

 

                          

 

 

 

 

 

 

 

Fødselsforberedelse     

    

 

Yoga for gravide         

 

 

 Forberedt Far               

  

 

Efterfødselsyoga         

 

 

  Yoga og meditation     

        

 

  Fødselsforberedelse, Yoga for gravide, fødselsforberedelse for par,

efterfødselsyoga, Yin yang yoga, Meditationskursus, Mette Myrna